Ολοκαίνουριο μεζεδοπωλείο (δε μετράει ούτε δύο μήνες ανοιχτό) πάνω στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, αν είσαι θαμώνας  της περιοχής μάλλον θα το έχεις προσέξει. Εμείς λοιπόν σου προτείνουμε και να το δοκιμάσεις άμεσα, όπως κάναμε κι εμείς και έχουμε να πούμε μόνο τα καλύτερα!

Το πρώτο που μας τράβηξε την προσοχή περνώντας απ’ έξω  ήταν η παλιά ρεμπέτικη μουσική που ακουγόταν από τα ηχεία του μαγαζιού, πώς να αντισταθείς; Καθίσαμε κι ένα ρακάκι ήρθε άμεσα για καλωσόρισμα, όπως στην Κρήτη…ποιοτικά άριστο!Πώς να μην είναι άλλωστε;  ‘Όπως αργότερα μάθαμε από την Κρήτη κατάγεται ο ιδιοκτήτης και αυτό φαίνεται!

Ο κατάλογος είχε επιλεγμένους  λαχταριστούς μεζέδες , σε πολύ καλές τιμές. Εμείς αρκεστήκαμε σε ένα ντάκο, μία φάβα, μπριζολάκια και μία πατατοσαλάτα. Ήταν όλα υπέροχα, τόσο από γεύση όσο κι από εμφάνιση.Δεν γίνεται όμως να μην ξεχωρίσω την φάβα, ήταν ίσως η καλύτερη (πάντα κατά τα δικά μας γούστα) από όλες όσες έχουμε δοκιμάσει –εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα!- . Συνοδεύσαμε το καλοψημένο φαγητό με ημίγλυκο ροζέ κρασί, το οποίο όταν το δοκιμάσεις, απλά δεν μπορείς να σταματήσεις!

Στο τέλος για επιδόρπιο μας ήρθε μια γλυκιά Σφακιανή πίτα, εξίσου γευστική με τα προηγούμενα. Και ο συνολικός λογαριασμός για όλα τα παραπάνω για δύο άτομα μαζί με 1,25 κιλό κρασί ήταν 26,00€. Μπορεί και να βρήκαμε καινούριο στέκι…!
Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 117, Κεραμεικός (Μεταξουργείο) (210 7212095)
Τηλέφωνο : 210 3411444

Χάρτης:

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress