Ο αμερικάνικος τρόπος διατροφής έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και πολλά καταστήματα με μεγάλα Burgers ξεφυτρώνουν. Πολλοί καταφεύγουν σε λύσεις γιγάντιων πιάτων χωρίς όμως να φροντίζουν για τη γεύση, κάτι που σε στεναχωρεί όταν πρόκειται να πληρώσεις κοντά στα 10€ το πιάτο σου.
 [showads ad=ad1]
Είναι όμως και οι άλλοι που με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρνουν να συνδυάζουν τη γιγάντια ποσότητα με τη γιγάντια γεύση με τέτοιο τρόπο που ακόμα και οι φωτόγραφίες που βλέπουμε ανα καιρούς μπορούν να σε κάνουν να σαλιώσεις άσχημα.
Το μαγαζί αυτό μας κέρδισε με τις φωτογραφίες του στο facebook και κάποιους φίλους που το είχαν επισκεφτεί, οπότε δεν αργήσαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς. Αν δεν έχετε να κάνετε κάτι σοβαρό σήμερα, σηκωθείτε και τρέξτε κατευθείαν στον Πειραιά, στο μαγαζί Μπαρ-μπεε-κιου (ακόμα και το όνομα ειναι πανέξυπνο), πάρτε τον κατάλογο ανα χείρας, κλείστε τα μάτια και παραγγείλτε όπου πέσει το χέρι σας.
Ακόμα κι έτσι, δεν θα το μετανιώσετε.
Μεγάλες ποσότητες, γιγάντια μπιφτέκια, πολλές πολλές πατάτες, φρέσκια συστατικά, ροκιές να παίζουν στο background και κρύες μπύρες να πηγαινόερχονται είναι λίγα απο τα χαρακτηριστικά αυτού του μαγαζιού.
Παραγγείλαμε τον «Αγγλο Ασθενή» και ένα «Ντορίτο» ενώ τα συνοδέυσαμε με μπύρες.
Ο Άγγλος ασθενής είναι ένα πρωτόγνωρο για μένα burger καθώς πέρα απο το μπιφτέκι και το τηγανιτό αυγό (που λατρεύω) είχε μέσα και ένα …λουκάνικο. Ναι ναι, καλά ακούσατε. Η πανδαισία των ψητών μόνο σε ένα Burger. Τα «μμμμμμ» πεφτανε βροχή. Το Ντορίτο όπως μπορείτε να φανταστείτε έχει μέσα Ντορίτος ενώ είναι πασπαλισμένο απο κιμά (χώρια απο το μπιφτέκι), ο οποίος άνετα συνοδεύει μια μακαρονάδα αν χρειαστεί.
Η αίσθηση απο αυτό το μαγαζί όταν φεύγεις είναι οτι έχεις φάει για τα καλά και μάλιστα καλές γεύσεις και όχι junk food. Όσο για τις τιμές; Κλασσικές τιμές για ένα burgerάδικο μεγάλων ποσοτήτων και δεν το λες ακριβό. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα, πρέπει να το δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά!

[showads ad=fb]

Πληρώσαμε για 2 άτομα: 25,50€

Κόστος ανά άτομο: 12,75€

Πού πήγαμε: Μπαρ Μπεε Κιου- Φρεαττύδος 13, Πειραιάς

Φωτογραφίες:

Χάρτης:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress