Περπατώντας στο Κέντρο και παίρνοντας μία λάθος στροφή (αλά Bugs Bunny), βγήκα στη Στουρνάρα. Απέναντί μου ένα μικρό μαγαζί με έναν περίεργο τίτλο. Microu Lee! Λέω από μέσα μου: «Λες να είναι κινέζικο? Λες να βρήκα επιτέλους ένα φτηνό μαγαζί με καλά πιάτα?» Η απάντηση είναι ναι!

Το Microu Lee είναι ένα εστιατόριο τύπου take away κι ενημερώθηκα ότι πρόσφατα ξεκίνησαν και delivery για κινέζικες λιχουδιές στο σπίτι! Έχει noodles, spring rolls, σαλάτες, αλλά και διάφορους ενδιαφέροντες πειραματισμούς, όπως το παραδοσιακό κινέζικο burger, που ήδη έχει μπει στη λίστα για την επόμενη φορά.  Οι τιμές κυμαίνονται στα 3-5 ευρώ, κάτι που δεν το βλέπεις συχνά για κινέζικη κουζίνα και οι μερίδες είναι γεμάτες και χορταστικότατες. Εμείς δοκιμάσαμε το Noodles με γλυκόξινο χοιρινό, που είχε, εκτός από τα προφανή, πιπεριές και μανιτάρια και μία σαλάτα κοτόπουλο με μαρούλι, λάχανο, καλαμπόκι και σάλτα από φρούτα του δάσους.

Οι υπάλληλοι ήταν φιλικοί κι εξυπηρετικότατοι και το μαγαζί σίγουρα σού δίνει κίνητρα να ξανάρθεις. Αν όχι γιατί είσαι κέντρο και θες να φας κάτι χορταστικό και φθηνό, αν όχι γιατί είσαι λάτρης του κινέζικου, τότε σίγουρα γιατί θες να δεις τι άλλο έχουν φτιάξει στο μενού τους!

Πληρώσαμε για 2 άτομα: 8€

Κόστος ανά άτομο: 4€

Πού πήγαμε:  Στουρνάρα 14, Εξάρχεια

Χάρτης: 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress