Καινούρια ταράτσα στα Πετράλωνα και θα ήταν περίεργο να μην τη δοκιμάσουμε και πόσο μάλλον όταν έχει τέτοιο όνομα.
 [showads ad=ad1]

Ένας καινούριος χώρος στην οδό Δημοφώντος ξεφύτρωσε, δίπλα στα υπόλοιπα μεζεδοπωλεία που μας κέρδισε καταρχήν με το όνομα του, καθώς ακούει στο όνομα «TO KREAS». Και πώς να μην το επισκεφθείς; Πόσο μάλλον όταν είναι ταράτσα και μάλιστα τόσο ωραία διαμορφωμένη. Ανεβήκαμε πάνω με τις οδηγίες τού ευγενικού προσωπικού που σε κάνει να νιώθεις μοναδικός. Όταν αντικρύζεις αυτό που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι, καταλαβαίνεις ότι κάποιος καλόγουστος καλλιτέχνης έχει περάσει κι έχει αφήσει την πινελιά του (θα πρέπει να το δείτε για να καταλάβετε).

DSC_2891.JPGΜετά τις προτάσεις του προσωπικού, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την σαλάτα με καρπούζι (!!), τυρί και μαρούλι (i think).
Ένα πολύ ωραίο δέσιμο που συνήθως τρως σε κάποιο νησί και με ωραίο στήσιμο. Εδώ να κάνουμε μία παρένθεση και να πούμε ότι το μαγαζί αυτό ΞΕΡΕΙ από στήσιμο πιάτων και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες. Συνέχεια είχαν αραβικές πίτες με κοτόπουλο (σε μορφή wraps) και διάφορα εκλεκτά καρυκεύματα εσωτερικά. Κάτι το οποίο είναι το τέλειο ορεκτικό (θα μπορούσε να ήταν και πιάτο). Μαζί με αυτό παραγγείλαμε Μαστέλο Χίου, το οποίο είναι ένα τοπικό τυρί της Χίου που πρέπει κάποια στιγμή να το δοκιμάσετε. Ως κυρίως παραγγείλαμε ένα πιάτο, μιας και δεν ξέραμε τις ποσότητες του καταστήματος. Επιλέξαμε τις πανσέτες, το οποίο θεωρώ ότι είναι το καλύτερο απο αυτά που δοκιμάσαμε. Τέλεια ψημένο, μαλακό αλλα όχι ωμό και απόλυτα γευστικό.
DSC_2897.JPGΈνα μπράβο στον ψήστη (σεφ, όπως θέλετε).
Αν δείτε το μενού του εστιατορίου αυτού, θα δείτε ότι προσπαθεί να φέρει ένα νέο αέρα στα Πετράλωνα και για αυτό οι γεύσεις είναι πιο ψαγμένες. Ως προς την τιμή, θα πούμε ότι είναι κουζίνα για αρκετά γούστα και πορτοφόλια. Δεν είναι μεζεδοπωλείο, επομένως η τιμή κατ” άτομο δεν μπορεί να είναι κάτω απο 10€. Για τα δικά μας πιάτα δώσαμε 30€, ενώ κάποιες γεύσεις που είναι πιο ακριβές μπορούν άνετα να ανεβάσουν 10-15€ ακόμα τον λογαριασμό.

[showads ad=fb]

Πληρώσαμε για 2 άτομα: 30€

Κόστος ανά άτομο: 15€

Πού πήγαμε:   Δημοφώντος 96, Πετράλωνα

Φωτογραφίες:

Χάρτης:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress