Σαν κάθε φοιτητής που ξοδεύει εποικοδομητικά τον χρόνο του, κοιτούσα την αρχική μου στο facebook, όταν εμφανίστηκε μία χορηγούμενη για ένα μαγαζί με τίτλο Kαυτή Πατάτα. «Πιασάρικο όνομα, αν μη τι άλλο, ας δούμε τι προσφέρετε» σκέφτηκα. Αρχικά να αναγνωρίσω ότι με το που μπαίνεις στη σελίδα τους, σού δίνεται η δυνατότητα να δεις το μενού ΚΑΙ τις τιμές. Δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκεις ένα ενδιαφέρον μαγαζί, αλλά δεν ξέρεις αν το αντέχεις οικονομικά και δημιουργείται η απορία: να πάω κι ας φύγω? Στην Καυτή Πατάτα το μόνο ερώτημα που τέθηκε ήταν το πότε θα πάω.

Ξεκινήσαμε, λοιπόν, μία μέρα με χαμόγελο και πείνα και το πήγαμε περπατώντας, καθώς τα στενά γύρω απ’την Κολοκοτρώνη αξίζουν το περπάτημα. Κοιτώντας τα νούμερα να φτάσουμε στο 37, βλέπουμε δύο μεγάλους πάγκους και μία μεγάλη βιτρίνα με υλικά. Συνειδητοποιήσαμε ότι φτάσαμε και ξεκινήσαμε την περισυλλογή για το τι θα φάμε. Το προσωπικό ήταν φιλικότατο και καθώς μας είδαν προβληματισμένους, ξεκίνησαν με την απλή ερώτηση αν έχουμε ξαναφάει κάτι τέτοιο. Καταγόμενος από την Κρήτη έχω ξαναδοκιμάσει, αλλά με λίγο λεμόνι, άντε και βούτυρο. Μάς εξηγεί, λοιπόν, ότι είναι μία πατάτα 500 gr και μάς άνοιξε τον φούρνο για να καταλάβουμε τι εννοεί. Το επόμενο βήμα ήταν με τι θα τη γεμίσουμε. Η αλήθεια είναι ότι εγώ το διάλεξα το δικό μου από την πρώτη στιγμή που το είδα στο κατάλογο: Super Combo, δηλαδή τυρί, βούτυρο, λάχανο, πίκλες, λουκάνικο φρανκφούρτης, εσμέ, ρώσικη σαλάτα, κισίρ, μανιταροζαμπονοσαλάτα, μπέικον, doritos. Για τη γυναίκα της παρέας πήρε την πρωτοβουλία ο υπάλληλος και πρότεινε τη Ceasar’s, δηλαδή τυρί, βούτυρο, μαρούλι, κοτόπουλο, κρουτόν, ceasar sauce, καλαμπόκι. Το δικό μου συμπλήρωσα με μία παγωμένη μπύρα.

tip: Μπορείτε να φάτε ΚΑΙ τη φλούδα της πατάτας

tip: Μπορείτε να φάτε ΚΑΙ τη φλούδα της πατάτας

Εκτός από τους έτοιμους συνδυασμούς, σού δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις τη δική σου πατάτα και μπορείτε να καταλάβετε τον ενθουσιασμό μου, όταν είδα ότι έχει και delivery. Η Καυτή Πατάτα είναι ένα διαφορετικό μαγαζί, που αξίζει να το επισκεφτείς, για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν έχεις ξαναφάει κάτι τέτοιο.

Πληρώσαμε για 2 άτομα: 10.5€

Κόστος ανά άτομο: 3.5-5.5€ (ανάλογα τα υλικά)

Πού πήγαμε: Κολοκοτρώνη 37, Αθήνα

Χάρτης: 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress