Είναι ένα απο τα μαγαζιά που μας ενέπνευσαν να ξεκινήσουμε αυτή τη σελίδα και πρέπει να του αφιερώσουμε οπωσδήποτε ένα άρθρο.
 [showads ad=ad1]
Στη διασταύρωση Πλαταιών και Κεραμεικού στο Μεταξουργείο (ή Κεραμεικό) βρίσκεται ένα μαγαζί που ακούει στο όνομα Κανάρια και δεν είναι εύκολο να το προσπεράσεις απλά. Το έχεις σίγουρα δει, είναι πάντα γεμάτο απο αραχτούς τύπους και τύπισσες που απολαμβάνουν τις μπύρες τους, τα ουζάκια τους και τους διαλεχτούς μεζέδες. Έχουμε κάτσει άπειρες φορές σ” αυτο το μεζεδοπωλείο είτε για ένα «χαλαρά μωρέ» αλλά και για ένα «πεινάω, πάμε Κανάρια κλασσικά?».
Αν βγαίνετε σε αυτά τα μέρη, είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Για τη σημερινή μας επίσκεψη επιλέξαμε κεφτεδάκια γιαουρτλού (κάτι σαν το κεμπάπ, αλλά πιο ελαφρύ και πιο γλυκό, καθώς έχει έντονη τη μυρωδιά της κανέλας), γραβιέρα και κρητική σαλάτα (φανταστείτε ντάκος και πράσινη σαλάτα μαζί, απλά τέλειο!).
Μία τέλεια επιλογή (μπράβο μας) σε μια τέλεια υλοποίηση απο το μαγαζί (μπράβο σας!). Θα δώσουμε τα πιο πολλά εύσημα στη σαλάτα, που απλά εξαφανίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες.
Και η τιμή; Μαζί με το αλκόολ μας, μόνο 20€! Τόσο απλά. Πρέπει να το δοκιμάσετε, τα λόγια είναι απλά περιττά!

[showads ad=fb]

Πληρώσαμε για 2 άτομα: 20€

Κόστος ανά άτομο: 10€

Πού πήγαμε:  Κεραμεικού 88 & Πλαταιών, Κεραμεικός

Φωτογραφίες:

Χάρτης:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress