Σάββατο βράδυ και πήγαμε στο BurgerFest στο Γκάζι για να τιμήσουμε τι γιορτή των burgers μαζί με τη συνοδεία των Ημισκουμπριων. Ο κόσμος υπερβολικά πολύς, τρελές ουρές αλλά κανένας δεν γκρίνιαζε όταν ήξερε ότι στο τέλος της ουράς

τους περιμένει ένα λαχταριστό burger φτιαγμένο με αγάπη. Έχοντας δοκιμάσει αρκετά απο τα υπόλοιπα, σταθήκαμε στην ουρά του Brooklyn, ενός burgerάδικου που μαθαμε ότι εδρεύει στο Χαλάνδρι. Η αναμονή δυστυχως μεγάλη σε όλες τις ουρές (πάνω από ώρα) αλλά ήταν αναλογική του κόσμου και όχι της εξυπηρέτησης, μιας και τα παιδιά του Brooklyn με μεγάλη χαρά εξυπηρετούσαν τους πάντες και αυτό πρέπει να σημειωθεί, μιας και ειμαστε συνηθισμένοι στα κλασσικά «τς τς τς» των δημοσιων υπηρεσιών όταν δημιουργείται μία μεγάλη ουρά. Αυτη η ουρά αξίζει!

Στο ενδιαφέρον κομμάτι όμως, σαν παρέα διαλέξαμε ένα Philly Burger, ένα Jack’s Grill, ένα Egg Project και πατάτες + cheddar bacon. Το δικό μου ήταν το Egg Project, το οποιο είχε μοσχαρισιο μπιφτέκι, bacon, αυγό (σαφώς!), iceberg , cheddar και μία πεντανόστιμη σως.

IMG_20160508_000150

Εδώ πρέπει να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά για το πόσο καλά ξέρουν να ψήνουν. Έχοντας τόσο κόσμο, δεν περιμενεις και την ποιότητα που θα έχεις αν καθίσεις στο μαγαζί τους. ΚΙ ΟΜΩΣ! Ένα ζουμερο καλοψημένο πεντανόστιμο μπιφτέκι που επαιζε με τις γεύσεις του bacon και του φρεσκοτρυπημένου αυγού από το καλαμάκι που το κρατούσε, μιας και ήταν μεγάλο. Πολλές χαρτοπετσέτες, πολύ συχνά «μμμμ, τι πράγμα ειναι αυτό» και έντονα βλεμματα ανάμεσα στους πελάτες που δοκιμαζαν γεμάτα ικανοποιηση.

Αυτό το burger δεν ήταν απλά φαγητό, ήταν ένα ταξίδι γεύσεων που ακόμα το σκέφτομαι.

Οι τιμές χαμηλές μιας και αυτό που δοκιμάσαμε είχε περιπου 5€ (δεν ξέρω αν έχει διαφορετικό κόστος στο μαγαζί, αλλά θα μαθούμε μιας και θα παμε σύντομα κι εκεί!).

Ένα μπραβο στα παιδιά και παλι, έχετε δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα και πολύ ενδιαφέρουσες γεύσεις.

Πληρώσαμε για 3 άτομα: 19€ (το BurgerFest έχει είσοδο 5€, αλλά δεν τη συμπεριλαμβάνω)

Κόστος ανά άτομο: ~6,30€

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress