Έχεις νιώσει εκείνη την πείνα όταν φεύγεις αργά από το μαγαζί που τα πίνεις και σκέφτεσαι ότι θέλεις Burger αλλά θα ευχόσουν να ήταν σεκαντίνα; «Ναι αλλά τώρα να φάω βρωμιά;» Κι αν σου έλεγα ότι βρήκα καντίνα με καλό καθαρό κρέας για burger και μάλιστα στο Γκάζι;

Παρασκευή βράδυ και έμαθα ότι άνοιξε μία νέα καντίνα πάνω στην Ιερά Οδό που σερβίρει burgers με ιδιαίτερες γεύσεις και ονομασίες που σε κάνουν να θες να τα δοκιμάσεις όλα! Cajon BBW, Bacon Marmalade, Deer’s Burger είναι λίγα από αυτά που συγκράτησα.

akoutiefaga-holymoly

Sweet Pickle Burger, Holy Moly

Δοκίμασα το Sweet Pickle, ένα burger  με μπιφτέκι, τσένταρ, ντομάτα, «picklemayo» και honey mustard. Λοιπόν, ας μιλήσουμε πρώτα για το κρέας. Η αγάπη του μάγειρα φαίνεται πρώτα από αυτό το στάδιο. Ένα πολύ καλής ποιότητας μπιφτέκι, καθόλου στεγνό και τέλεια ψημένο. Η επιλογή μου να δοκιμάσω το πρώτο burger με πίκλες , με δικαίωσε καθώς αυτό το mix μαζί με το τσένταρ και το honey mustard σε κάνει να παρακαλάς να μην τελειώσει.

Έμαθα ότι το μαγαζί αυτό είναι καινούριο και δεν έχει ούτε ένα μήνα ανοιχτό κι όμως μαζεύει ήδη κόσμο, ειδικά το Σαββατοκύριακο. Αξίζει να περάσεις να το δοκιμάσεις και θα με θυμηθείς.

Ένα μπράβο στα παιδιά!

Η σελίδα τους είναι η https://www.facebook.com/HolyMolyAthens/

Πληρώσα για 1 άτομα: 5.20€

Κόστος ανά άτομο: 4-10€

Πού πήγαμε: Ιερά Οδός 21, Γκάζι

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress